diplomski rad
Hrvatska gastronomija u novim medijima

Papak, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet hrvatskih studija
ODSJEK ZA KOMUNIKOLOGIJU

Citirajte ovaj rad

Papak, M. (2020). Hrvatska gastronomija u novim medijima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:262126

Papak, Martina. "Hrvatska gastronomija u novim medijima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:262126

Papak, Martina. "Hrvatska gastronomija u novim medijima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:262126

Papak, M. (2020). 'Hrvatska gastronomija u novim medijima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija, citirano: 08.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:262126

Papak M. Hrvatska gastronomija u novim medijima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija; 2020 [pristupljeno 08.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:262126

M. Papak, "Hrvatska gastronomija u novim medijima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:111:262126

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.